De nieuwste single van ‘Van Zelf’, het soloproject van de Limburgse singer-songwriter Ruud Versteden (Thorn, 1987), is raak. ‘Mam’ verhaalt over het gemis van verbondenheid met een ouder, de zoektocht naar het herstel daarvan en het verdriet en de frustratie wanneer dit niet lukt. 
‘Mam’ is de eerste single van van het titelloze debuutalbum van ‘Van Zelf’ dat op Record Store Day (20 april a.s.) zal verschijnen. Op die dag verzorgt Van Zelf ook twee instore optredens: om 12:00u bij boekhandel Dominicanen in Maastricht en om 14:45u bij platenwinkel Sounds in Venlo.

Op zondag 14 april is er tevens een pre-release party bij Poppodium Sjor in Roggel. Het album zal die dag in een exclusieve oplage fysiek te verkrijgen zijn. Daarnaast is er live muziek van Van Zelf en Lisanne van Geleuken.
Aanvang: 15:00u. Entree: vrij.