Chevremont boekt belangrijke zege in de uitwedstrijd tegen SHH.

Chevremont heeft op bezoek bij SHH uit Herten drie hele belangrijke punten behaald. Het werd 4-2 in het voordeel van Olympia. Calvin Romer (2x), Daniel Meijer en Tim Blattler scoorden voor Chevremont.

Chevremont begon sterk aan de wedstrijd en mocht na 30 seconden al bijna juichen.  Een prima aangesneden voorzet van Calvin Romer hoefde door Tim Blattler maar in het doel geschoten te worden maar de goaltjesdief kwam net een teenlengte te kort om de bal in de juiste richting te schieten.  Nog net binnen het kwartier was het wel raak als Romer vrije doortocht heeft richting doel en de bal beheerst langs de SHH doelman schiet: 0-1.  Die zelfde Romer krijgt een minuut later de bal op een presenteerblaadje als een verdediger van Herten de bal wilt terugspelen op zijn doelman. Onze topscoorder weet wel raad met dit buitenkansje: 0-2. Chevremont laat het balbezit wat meer aan Herten en probeerd in de omschakeling met snelle aanvallen de score verder uit te bouwen. Het is echter SHH wat de aansluitingstreffer scoort: 1-2. Vlak voor rust is het aanvoerder Daniel Meijer die de marge weer naar twee vergroot en zo de ruststand op 1-3 bepaald.

na rust ongeveer het zelfde spelbeeld en opnieuw weet SHH terug in de wedstrijd te komen als een vrije trap door doelman Twan Roex niet geheel goed verwerkt wordt en de rebound binnen wordt geschoten: 2-3. Chevremont stelt echter meteen weer orde op zaken door vanaf de aftrap de marge weer te vergroten. Tim Blattler kreeg alle vrijheid en ruimte van SHH om de 2-4 te scoren en zo de uiteindelijke eindstand te bepalen.  Beide teams schoten wel nog een bal op de lat en was er 10 minuten voor het einde nog een rode kaart (2x geel) voor Calvin Romer.

Foto/tekst: vv Chevremont