Bibliotheek Kerkrade e.o. verruimt openingstijden van Bibliotheken in Brunssum, Eygelshoven en Voerendaal

Foto: FB de Bibliotheek

Datum: 24 mei 2024

Kerkrade – Enthousiast kondigen wij aan dat de bibliotheken in Brunssum, Eygelshoven en Voerendaal hun openingstijden per 1 juni verder verruimen. Door de combinatie van activiteiten en extra middelen van de rijksoverheid die samen met de gemeenten werden aangevraagd kunnen deze vestigingen meer open. Dit is belangrijk omdat de bibliotheek steeds meer gevonden wordt door burgers om zichzelf te informeren, om er te leren en studeren en natuurlijk ook om de activiteiten te bezoeken. Meer dan drieduizend activiteiten voor alle leeftijden zijn dat op jaarbasis.

Ook de vestigingen in Klimmen (Open Club) en Kerkrade-West (‘t Westhoes) zullen in de nabije toekomst vaker open zijn en de plek worden waar burgers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Naast de verruiming van openingstijden en nieuwe activiteiten zet de bibliotheekorganisatie in op een prettig verblijf met gratis veilig draadloos internet en een lekker kopje koffie of thee, waar hulp of inspiratie altijd dichtbij is.

Uitbreiding openingstijden
Met ingang van 1 juni 2024 verruimen de openingstijden met:

Brunssum (+8 uur)
Maandag: 13.00-17.30 uur
Vrijdag: 10.00-17.30 uur

Eygelshoven (+9 uur)
Dinsdag: 13.00-17.30 uur
Donderdag: 13.00-17.30 uur


Voerendaal (+2 uur)
Dinsdag: 10.00 -12.00 uur