RODA JC NEEMT KOEN JANSEN TRANSFERVRIJ OVER VAN PSV

Roda JC Kerkrade heeft de eerste aanwinst voor het seizoen 2024/2025 binnen. Linksback Koen Jansen komt transfervrij over van PSV en tekent een contract tot medio 2026. De 20-jarige Jansen speelde in zijn nog prille carriรจre 28 wedstrijden voor Jong PSV. Hierin wist hij รฉรฉn keer te scoren en gaf hij acht assists. Afgelopen seizoen liep de teller op tot 22 wedstrijden. De vleugelverdediger kwam ook uit voor verschillende vertegenwoordigende elftallen van Nederland. Hij kwam in totaal zeven keer in actie voor respectievelijk Oranje O19 & O18. Rob Servais: “Met Koen halen we een talentvolle speler in huis. Hij past met zijn karakter en speelstijl binnen het door ons geschetste profiel en de visie die wij voor komend seizoen voor ogen hebben.”

Welkom en heel veel succes, Koen!