Hoofdmenu

De sportolympiade voor jong en oud ‘ Koempelcup ‘

 

Op woensdag 4 juli vindt een uniek sportevenement plaats: de Koempelcup. De Koempelcup is een sportolympiade voor jong en oud. Een dag vol beweging en plezier voor iedereen uit Simpelveld en Bocholtz.

Doe je ook mee? Schrijf je team dan nu in: www.rodajcmiddenindemaatschappij.nl/koempelcup/

Voor jong en oud

Aan de sportolympiade kunnen teams meedoen, die tegen elkaar strijden tijdens veel verschillende sporten en spelletjes. Daarmee worden punten verdiend. Het team met de meeste punten wint natuurlijk. Dat wordt spannend!

Zet je in voor jouw wijk. Bij de Koempelcup draait het niet alleen om sportieve prestaties, maar ook om samen iets te doen voor jouw buurt of dorp. De teams kunnen in de weken vóór de Koempelcup punten verdienen door het uitvoeren van klusjes. Ze kunnen hun handen uit de mouwen steken in hun wijk. Door bijvoorbeeld zwerfafval op te ruimen, te helpen met boodschappen inpakken en dragen, een spellenmiddag te organiseren voor ouderen of de speeltuin op te knappen. Daar profiteert de hele buurt van mee!

Meedoen. Iedereen tussen 6 en 96 jaar mag meedoen en een team samenstellen. Een team moet tussen de 4 en 7 deelnemers hebben en het liefst een mix van jongens en meisjes, jong én oud. Alles mag, als het team maar samenwerkt en iets bijdraagt aan de buurt.

De sportolympiade wordt georganiseerd door Roda JC Midden in de Maatschappij samen met veel verenigingen, BAS samen actief, Impuls en gemeente Simpelveld.

Foto Gemeente Simpelveld