Na twee mooie overwinningen op Hoensbroek en Partij zonder tegengoal wisten we dat in de derde wedstrijd tegen Geuldal andermaal ‘de nul’ volstond voor de groepswinst, een puntje was namelijk genoeg.

Met die instelling begonnen we echter zeker niet. Al binnen een halve minuut strafte Ron een foute terugspeelbal af voor de 1-0. Na een actie van Kjell welke resulteerde in een vrije trap aan de zijkant, was Ron nu aangever op Michel met een scherpe indraaier welke enkel verlengd hoefde te worden. 2-0.

We gingen lekker verder en uit een corner van Kjell maakte Kai de 3-0. Op slag van rust counterden we nog 1 keer weg en Kjell rondde beheerst af na een één-twee met Michel. Na de pauze gingen we vrolijk verder. Uit twee goede corners van Ron scoorden Kjell met het hoofd en Kai met de rechtervoet. Yaël tikte de 7-0 binnen na een goede strakke voorzet van Rik na een dieptepass van Paul. Het slotakkoord was voor Ron die fraai een vrije trap raak krulde. 8-0.

Bij Geuldal, dat Sander letterlijk 1 keer aan het werk kon zetten, kregen er een aantal kramp en toen vond iedereen het wel leuk geweest en werd afgefloten. Door naar de volgende ronde zonder tegengoal en hopelijk kunnen we die verdedigende stabiliteit doortrekken naar volgende week wanneer de competitie start tegen Eikenderveld.