WHEELS ’N BITES VINDT Op 3, 4 en 5 juni 2016 vindt de 1e editie plaats in het centrum van Heerlen

Foto:© wheelsnbites.nl

OPWHEELS ’N BITES VINDT Op 3, 4 en 5 juni 2016 vindt de 1e editie plaats in het centrum van Heerlen

ENINGSTIJDEN W’NB HEERLEN (GRATIS ENTRÉE!)

Vrijdag : 15:00 tot 00:00 uur

Zaterdag : 12:00 tot 00:00 uur

Zondag: 12:00 tot 21:00 uur

Heëlesj AutoSjtuute

Heëlesj AutoSjtuute  is een spectaculair auto-evenement in de binnenstad van Heerlen. Het evenement is voor alle liefhebbers van speciale auto’s. Het is een dag om je eigen auto te showen aan een breed publiek en te genieten van andermans trots. Kom met je klassieker, je getunede, je gepimpte of een andere mooie speciale auto naar het Pancratiusplein en de Bongerd in Heerlen.

AutoRally

Doe mee aan de Autorally tijdens het Heëlesj AutoSjtuute. De Rally start om 10.00 uur op het Pancratiusplein in Heerlen. Rond 15.00 uur ben je weer terug. Inschrijfkosten €30,00 per equipe, Inclusief lunchpakket en rallyschild, en route(boek) volgens bol-pijl systeem met een aantal leuke opdrachten.

CULINAIRE PARADE OP WIELEN

Met een culinaire parade op wielen tovert Wheels ’n Bites de binnenstad om tot één groot stadspark en openluchtrestaurant. Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks. Van de omgebouwde brandweerwagen of caravan tot een originele VW T1 en de Italiaanse Piaggio, Amerikaanse Airstreams of Silverstreaks.

BELEVING

Wheels ’n Bites is een driedaags belevingsfestival. De ingrediënten van het festival zijn ‘Food, Drinks, Music & Pleasure’. Culinair & Cultureel genieten!

Het lekkerste eten en drinken, de leukste muziek, een variëteit aan straattheater, entertainment voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak en beleving.

BOURGONDISCH LIMBURG

De rollende-keuken-hype is een graag gezien concept en nog steeds groeiende. En wij Limburgers koesteren het Bourgondische leven. Daarom organiseert Wheels ’n Bites in meerdere Limburgse steden een gratis toegankelijk Food Truck Festival waar de bezoeker kan proeven van het goede leven in Limburg. Van eerlijk en ambachtelijk eten, verse producten, regionale wijnen en uiteraard het Limburgse bier. Zonder fratsen! Sfeer en beleving, kwaliteit en diversiteit zorgen voor een gezellig en ontspannen evenement.

SMAAKSENSATIES

De meest exclusieve Food Trucks uit Nederland en België presenteren het lekkerste eten en de nieuwste trends. Met liefde bereid. Van pasta tot de zeewierkroket. En van vegetarisch tot biologisch. Tapas, kartoffelsalat, stoofgerechten, smoothies, fingerfood, sapjes, fruit, soep, vis, kreeft, hotdogs, hamburgers, BBQ, pulled pork, saté, gezonde snacks, pizza, tortilla’s, churros, crêpes, wafels, ijs, en wentelteefjes. Je proeft het op Wheels ’n Bites.

De bezoeker kan op het ‘Wheels ’n Bites Terras’ bekomen van alle smaaksensaties. Genieten van een heerlijk wijntje, een frisse low alcohol cocktail, een speciaal bier of een frisdrankje. De Barista zorgt hier voor een perfecte Latte of espresso.

TASTE OF LIMBURG

Wheels ’n Bites presenteert ook het concept ‘Taste of Limburg’, waarmee we de bezoeker letterlijk laten proeven van het Limburgse leven en onze Bourgondische levensstijl en gastvrijheid. Met typisch Limburgse streekproducten, wijn en bier. Bied jij een typisch Limburgs streekproduct, meld je dan snel aan!

ENTERTAINMENT

Diverse bandjes en singer-songwriters spelen live muziek, artiesten zorgen voor een variëteit aan straattheater.

De jongste bezoekers entertainen we met super leuke activiteiten in de speciale ‘Kids in the Kitchen Corner’ en de echte food-fanaten met demonstraties.

.

 

 

Geef een reactie