Foto: Gemeente Kerkrade

Op woensdag 15 juni verraste wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) de heer Jan Schiffelers, directeur van Janshen-Hahnraths Group, met een bloemetje. De aanleiding van de felicitatie was het winnen van de eGaming Review Operator Award door Fair Play Online, onderdeel van het succesvolle Kerkraadse bedrijf.

Jaarlijks worden de meest innovatieve en creatieve concepten binnen de eGaming-industrie beloond met deze prestigieuze award. Volgens de internationale jury is de website van Fair Play Online een unieke ‘social casino’ website. De website www.fairplayonline.com biedt de online gamer namelijk niet alleen een interessant spelaanbod met een fraaie vormgeving en een groot gebruiksgemak. Ook zijn sociale elementen ingebouwd, zoals mogelijkheden om te chatten en vriendengroepen op te zetten.

“Het is razend knap dat Fair Play Online zich met deze extra’s heeft weten te onderscheiden en in de prijzen is gevallen” aldus wethouder Dion Schneider. “Zeker als je bedenkt dat het bedrijf een nieuwkomer is op het gebied van deze vorm van eGaming.’ Gefeliciteerd!

 

 

Geef een reactie