Voetbalkampioenen ontvangen op het Raadhuis van vv Chevremont en FC Kerkrade West

Foto: Gemeente Kerkrade

De 1e elftallen en trainers/begeleiders van VV Chevremont en FC Kerkrade West werden door wethouder Schlangen namens het college van de gemeente Kerkrade vanwege het door hun behaalde kampioenschap ontvangen op het Raadhuis.
VV Chevremont is kampioen geworden in de 1e klasse en promoveert naar de hoofdklasse KNVB. FC Kerkrade West is kampioen geworden in de 4e klasse B en promoveert naar de 3e klasse KNVB.
Gefeliciteerd!

Wethouder Jo Schlangen: “Sport en bewegen levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van iedereen in het algemeen. Het leveren van sportprestaties zoals een kampioenschap geeft nog meer voldoening en vormt een extra stimulans om te (blijven) sporten”.

Geef een reactie