Op 6, 7 en 8 juli en op 13 en 14 juli 2016 vinden er militaire oefeningen in Voerendaal .

 

 

De eerste oefening vindt plaats in het kader van een teambuilding van de eenheid. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen zich te voet verplaatsen over bestaande wegen en paden. Hierbij zal het normale verkeer niet gehinderd worden.  Aan deze oefening nemen 85 personen 12 militaire wielvoertuigen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.

De tweede oefening vindt plaats In het kader van de opleiding en training van vuursteun personeel. Praktisch gezien houdt dit in dat zij in burgerkleding en in burgerauto’s opstellingen gaan verkennen. Dit gebeurt alleen op bestaande wegen en paden. Aan deze oefening nemen 14 personen en 7 wielvoertuigen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.

Geef een reactie