Op de voetbalvelden van BSV Limburgia en De Leeuw kan de jeugd in de zomervakantie een balletje trappen

 

Op de voetbalvelden van BSV Limburgia en De Leeuw kan de jeugd in de zomervakantie een balletje trappen. Normaal gesproken zijn de accommodaties dan gesloten, maar de gemeente start een pilot met de inzet van extra toezicht.

Daarvoor wordt Betere Buren ingezet. De toezichthouder en een vertegenwoordiger van de voetbalclub moeten erop toezien dat er geen overlast is en er geen vernielingen worden aangericht. Op beide complexen zijn de kunstgrasvelden dan van 12.00 tot 17.00 beschikbaar.

“Het promoten van sport en bewegen is belangrijk voor ons. Het past dan ook in het gemeentelijk beleid om de jeugd ook in de zomervakantie de mogelijkheid te geven om te sporten”, zegt sport-wethouder Thomas Gelissen.

De pilot loopt tot 2 september.

Geef een reactie