Toekomstmarkt Bleijerheide Kerkrade goed bezocht

 

Op 9 juli vond in het Continium Discovery Center aan het Museumplein een Toekomstmarkt plaats over het gebied bij de flats in Bleijerheide, Kerkrade. De markt werd goed bezocht. Het weer hielp een handje mee en er was veel interesse uit de aanliggende straten van de flats. HEEMwonen en de gemeente Kerkrade hebben goede ideeën van mensen ontvangen en interessante inhoudelijke gesprekken gevoerd. Mensen kregen de randvoorwaarden en konden de huidige situatie beoordelen en meedenken over de toekomst. De komende tijd wordt alle ontvangen informatie verwerkt en daarna gepubliceerd. Houd de website van SUPERLOCAL in de gaten, www.superlocal.eu
SUPERLOCAL is een project waarin de gemeente Kerkrade, HEEMwonen en IBA Parkstad nauw samenwerken aan de toekomst van Bleijerheide.
Bekijk het filmpje dat een impressie geeft van de markt.

Geef een reactie