Roda JC Kerkrade huurt voor één seizoen de aanvallende middenvelder Abdul Ajagun van Panathinaikos.
Ajagun, aanvoerder van het Nigeriaanse nationale team O17 en O20, speelde in 2013 tijdens de WK O20 in Turkije en scoorde daar tweemaal. Ajagun scoorde in 58 wedstrijden 14 doelpunten voor Panathinaikos en won in 2013 de Griekse beker. Hij scoorde namens Panathinaikos tegen PSV in de Europa League. De middenvelder is op dit moment geselecteerd voor het Nigeriaanse Olympische elftal maar gaat niet naar Rio de Janeiro om zich volledig op Roda JC Kerkrade te focussen. Abdul Ajagun gaat bij Roda JC Kerkrade spelen met nummer 14.

Technisch Directeur Ton Caanen: “Abdul heeft bij Panathinaikos samengewerkt met Yannis Anastasiou en onze trainer wil dit graag voortzetten bij Roda JC. Abdul is een snelle en aanvallend ingestelde middenvelder die spelinzicht met scorend vermogen combineert. Met het aantrekken van Abdul krijgt onze selectie steeds meer gezicht zoals wij het binnen ons technisch team voor ogen hebben”.
http://www.rodajc.nl/

 

 

Geef een reactie