Limburg voelt zich verbonden met Frankrijk en slachtoffers terreurdaden

Foto Provincie Limburg

Uit de bron van provincie Limburg.De Limburgers voelen zich verbonden met de Fransen die donderdag 14 juli wederom werden getroffen door een terreuraanslag, ditmaal in de Zuid-Franse stad Nice. Gouverneur Bovens: “Wat een feestdag had moeten zijn, eindigde in een nachtmerrie. Limburg is solidair met Frankrijk, het land van liberté, égalité en fraternité. We leven mee met de vele slachtoffers en nabestaanden. Het gouvernement aan de Maas zal de komende dagen in de avonduren opnieuw aangestraald worden in de kleuren van de Franse vlag. Daarmee staan we tevens stil bij alle slachtoffers van terreurdaden, in welk land en van welke nationaliteit dan ook.”

Van maandag 18 juli 14.00 uur tot en met vrijdag 22 juli 17.00 uur ligt een condoleanceregister in de centrale hal van het Gouvernement aan de Maas dat zowel door medewerkers als door externe belangstellenden getekend kan worden (Limburglaan 10, Maastricht, openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur).

http://www.limburg.nl/

Geef een reactie