Foto Lucho Carreno

Uit de bron van Roda JCDe traditionele Roda JC Kerkrade Open Dag heeft dit jaar plaats op zaterdag 16 juli. De dag zal starten met een gevarieerd programma voor jong en oud op het voorterrein van het Parkstad Limburg Stadion. Omstreeks 14.30 uur vindt de presentatie plaats van de Roda JC selectie volgens het ‘play-off idee’. De spelers en trainers lopen via een podium opgezet tussen de rotonde en de hoofdingang – naar de hoofdentree van het stadion. Daarna volgt de presentatie van de spelers van het G-Team van Roda JC Kerkrade.

Om 17.00 uur volgt het hoogtepunt van de dag. De nieuwe equipe van Roda JC Kerkrade treedt dan in een oefenwedstrijd aan tegen Alemannia Aachen. Kaarten voor dit duel kosten slechts € 5,00. Na afloop van dat duel is er de mogelijkheid voor een meet and greet met spelers en trainer op het speelveld van het PLS.

Het complete programma vindt u hieronder:

14.00 Programma voorplein voor jong en oud met DJ Wim Frijns

14.30 Spelers presentatie selectie Roda JC Kerkrade

15.00 Spelers presentatie G-Team Roda JC Kerkrade

16.30 Poorten stadion open

17.00 Vriendschappelijk duel Roda JC Kerkrade – Alemannia Aachen

18.45 Programma voorplein met Wim Frijns

19.30 Meet and Greet op het veld met selectie Roda JC Kerkrade

20.30 Einde programma

www.rodajc.nl

 

Geef een reactie