Hoofdmenu

23 juli De gemeente Landgraaf organiseert samen met stichting IKL Wat is uw landschapsdroom?

 

 

De gemeente organiseert samen met stichting IKL op zaterdag 23 juli van 9.30 uur tot 12.30 uur bij Slot Schaesberg een workshop ‘Landschapsdromen Landgraaf’. Meld u nu aan!

Met de workshop willen we u als bewoner of ondernemer actief betrekken bij het verbeteren van het groen en landschap in Landgraaf. Wat is uw landschapsdroom? Welke gebieden vragen om een verbetering? Welke wensen heeft u als bewoner? Misschien wel een kleurrijke plukweide? Een herinneringsbos? Een verwaarloosde plek in het groen? Iets voor kinderen? Of hebt u een bijzonder verhaal of herinnering waarmee we aan de slag kunnen? Dit is uw kans om een actieve bijdrage te leveren.

Voor de workshop zijn 25 plaatsen beschikbaar. Deelname is uitsluitend mogelijk na aanmelding via m.luijten@ikl-limburg.nl. Vermeld uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.