7e editie van Heerlen Unplugged zaterdag 23 juli op het Pancratiusplein

 

De 7e editie van Heerlen Unplugged wordt op zaterdag 23 juli gehouden op het Pancratiusplein in Heerlen. We rijden over het Pancratiusplein met een mobiel LED-scherm van 4 meter diagonaal met daar aan gekoppeld een overdekt podium.

De start is om 16.00 uur met Guido Staps en we eindigen om 22.00 uur met Madi Hermens.

De muzikanten die optreden zijn:
-Guido Staps
-Floortje Hover
-Mitchell Ritchi
-Madi Hermens

Tussen de optredens van Heerlen Unplugged door is op het mobiele LED-scherm de after movie van Park City Live 2016 te zien. Hierdoor kunnen de bezoekers van Heerlen Unplugged de highligths van Park City Live 2016 nog een keer herbeleven in een heel andere setting.

Zorg dat je erbij bent zaterdag 23 juli op het Pancratiusplein in Heerlen.

 

Geef een reactie