Openluchtconcert van Guido’s Orchestra op de markt in Kerkrade

 

Guido's Orchestra poster

Nog maar 2,5 week en dan zijn de eerste tonen het spectaculaire openluchtconcert van Guido’s Orchestra op de Markt in Kerkrade te horen. Op zaterdagavond 13 augustus zal, geheel volgens het handelsmerk van het orkest, een afwisselende mix worden van pop en klassiek te horen zijn. Het concert is al zo goed als uitverkocht maar er zijn nog kaarten beschikbaar, wees er dus snel bij!

Gastartiesten

Voor dit concert zijn verschillende gastartiesten uitgenodigd. De komst van de immens populaire Oostenrijkse zanger Hansi Hinterseer en de Duitse boyband VoXXclub was al bevestigd. Nu zijn ook de namen van de ‘special guests’ bekend. Het voorprogramma wordt verzorgd door jong talent. Danseres Zoë Greten en violist Enzo Kok zullen er een spetterende pre-show van maken. Beide jongen talenten zijn bekend van Superkids (Zoë is zelfs winnares!) en komen uit Kerkrade. In het hoofdprogramma maken popzanger Roy Verbeek en Belgische accordeonist Matthias Lens nog hun opwachting.

TV Special

Tijdens het concert worden ook opnames gemaakt. Deze zullen door Omroep Max in het najaar in drie delen worden uitgezonden op NPO2. De registratie wordt ook uitgebracht op dvd. Meer informatie over de kaartverkoop, het concert en de verkoop van de dvd is te vinden op de website van Guido`s Orchstra.

Geef een reactie