MEDEWERKERS SIMPELVELD EN VOERENDAAL LATEN EEN ‘LINT’ VAN WENSEN ACHTER

 

 

In de zomervakantie is hard gewerkt aan de voorbereiding van de samenwerking tussen de gemeenten Simpelveld en Voerendaal. Nu de meeste medewerkers weer aan de slag zijn, hebben de beide gemeenten de samenwerking afgetrapt met een gezamenlijke personeelsbijeenkomst. Die stond in het teken van kennis maken met de collega’s uit de naburige gemeente.

Na een hartelijke ontvangst in Voerendaal liepen zo’n 150 medewerkers door het prachtige heuvelland naar het gemeentehuis in Simpelveld. Op de grens van beide gemeenten was een gezamenlijke picknick. Tijdens de wandeling lieten de ambtenaren een lint van stenen achter langs de route. Op elke steen staat een persoonlijke wens voor de inwoners van Simpelveld en Voerendaal.
Aangekomen in Simpelveld overhandigden de secretarissen elkaar symbolisch de sleutel van het gemeentehuis om zo de samenwerking te bezegelen.

Foto simpelveld.nl

http://www.simpelveld.nl/

Geef een reactie