Na de belabberde eerste wedstrijd in het seizoen was iedereen zich bewust dat de stand op de ranglijst natuurlijk ver beneden ons niveau was. Onderlinge afspraken, in alle geledingen, maken het dat we met een schone lei het lange seizoen ingaan. Natuurlijk stond onze tegenstander van vandaag niet voor niks onderaan, maar zij konden toch beschikken over een paar spelers van een behoorlijke kwaliteit. Daarom was het uitermate plezierig dat Mo Elberkani al na 10 minuten de score kon openen. SVA kwam er niet aan te pas en werd overlopen. Taoufik Chadli werd een paar keer weggestuurd, maar zijn schoten werden door de uitstekende keeper van SVA Maikel Wessels goed eruit gehouden. Taoufik Chadli kon zich gelukkig uitermate fraai revancheren met een fantastische dribbel en dito doelpunt. Dat was eigenlijk al na 15 minuten de genadeklap voor de bezoekers. Toen in de 19e minuut Lesley Wetterhahn plotseling de 2-1 scoorde leek het eventjes erop dat het weer een wedstrijd werd, maar Taoufik Chadli maakte in 25e minuut de 3-1. Een paar minuten daarna kopte de spits maar SVA nog tegen de lat, maar dat was ook het laatste wapenfeit van SVA voor de rust. In 34e minuut maakte Abdellah Chamlali de 4-1 na een schitterende voorzet van Mo Elberkani en in de 44e minuut maakte Abdellah Chamlali de 5-1. In de 2e helft kon Mo Chayoua een steekpasje van Abdellah Chamlali op waarde schatten en was het een klein kunstje om de 6-1 in het doel te schuiven. Mark Falize van SVA maakte er nog 6-2 van, en daarna maakte Abdellah Chamlali de 7-2 en de 9-2 en tussendoor maakte Taoufik Chadli de 8-2. Maar een speler van SV Eikenderveld krijgt toch een groot compliment en dat is onze 57 jarige keeper Mars Donovic, die keept nog steeds als een jonge god, vandaag stopte hij ook nog eens een strafschop. `Chapeau! En het moet ook gezegd worden dat deze wedstrijd een zeer goede scheidsrechter had de heer Bemelmans. A.s. zondag 2 oktober is de topper SV Eikenderveld – KVC Oranje, de nummer 2 tegen de nummer 1. Als wijzelf geconcentreerd blijven (en in feite daarmee niet onze eigen tegenstander zijn) moeten we de ingezette lijn kunnen voortzetten, zoals mag worden verwacht met de kwaliteiten die we in huis hebben.