Nieuwe brochure ‘Senioractief in Kerkrade ’

Op dinsdag 18 oktober ontving wethouder Leo Jongen (Ouderenbeleid) de eerste exemplaren van de nieuwe ‘Senioractief’ uit handen van Marco Vanhommerig van Impuls. De uitgave is gratis te verkrijgen op tal van adressen in Kerkrade.

Compleet activiteitenoverzicht
Wethouder Jongen: “De brochure ‘Senioractief’ geeft een nagenoeg compleet overzicht van alle activiteiten die er voor senioren in de eigen buurt en wijk plaatsvinden. Kerkrade mag zich verheugen over een ontzettend groot en divers aanbod. Hierdoor is er voor elke senior in zijn eigen wijk wel wat te vinden: van Tai Chi tot schilderen, van boetseren tot Sport en Spel, van Zumba tot porselein schilderen. Teveel om op te noemen. En ook nog tegen heel betaalbare prijzen.”
Op een overzichtelijke manier is in de brochure terug te vinden waar welke activiteit plaatsvindt en bij wie men terecht kan voor verdere informatie.

Contact
‘Senioractief’ is verkrijgbaar bij de sociale wijkpunten en op tal van andere adressen in Kerkrade, zoals bij gezondheidscentra, woningcorporaties, verzorgingshuizen of via de ouderenadviseur of wijkverpleegkundige. U kunt de brochure ook aanvragen bij Ouderenwelzijn Kerkrade, een samenwerkingsverband van Impuls en MeanderGroep, via het algemene nummer van Impuls: 045 – 545 63 51.

Op de foto: Wethouder Leo Jongen (links) ontvangt ‘Senioractief’ uit handen van Marco Vanhommerig van Impuls.

 

Geef een reactie