Diverse weken onnodig verloren te hebben, mochten we thuis aan de bak tegen de ongenaakbare kampioen van vorig jaar in de vierde klasse Kerkrade-West

Na diverse weken onnodig verloren te hebben, mochten we thuis aan de bak tegen de ongenaakbare kampioen van vorig jaar in de vierde klasse Kerkrade-West, waar we vorig jaar tweemaal van verloren hadden. Ze hadden wel enkele spelers niet erbij, maar de dodelijke voorhoede was present. De wedstrijd begon uitermate goed voor ons want Jim tikte in de eerste minuut al een corner van Ivo binnen, 1-0. Hierna probeerden de gasten het nodige maar ze liepen vaak buitenspel of werden op z’n minst daarvoor afgevlagd, wat de eerste frustraties opleverde. Paul kreeg een goede kans op de 2-0 maar schoot te zacht en aan de overzijde overleefden we een indirecte vrije trap in de zestien nadat Freek de bal te lang in de handen hield. Na rust wilden de gasten meer naar voren wat ruimte opleverde voor ons. Michel schoot met links een voorzet van Ivo richting lange hoek, maar de vingertoppen van de keeper voorkwamen een doelpunt op zijn verjaardag. Na een mispeer van de doelman kon Bjorn alsnog de 2-0 binnentikken en toen de laatste man hem ook nog natrapte en rood kreeg leek de wedstrijd gelopen en konden we deze uitvoetballen. De gasten raakten wat geïrriteerd en lieten dit merken richting de scheidsrechter die daar niet van gediend was en de mannen uit Kerkrade dreigde met staken. Toen Nico even later gestrekt ging na een onder onsje met de doelman van de bezoekers vond de scheids het leuk geweest en na een uur werd de wedstrijd definitief gestaakt. Nu afwachten wat er gaat gebeuren. Volgende week sowieso de belangrijke wedstrijd tegen Schimmert