De Schaesberg vrouwen kregen een van de koplopers tot op dit moment op bezoek. Namelijk vv Bunde.
Het werd een wedstrijd  van twee aan elkaar gewaagde ploegen. Het spel golfde op en neer waarbij Bunde in die fase het iets betere van het spel had. Toch was het Schaesberg dat de beste kansen kreeg. Een tweetal vrije trappen kwamen goed voor het doel maar de afwerking lukte nog niet.
Na rust een zelfde spelbeeld. Schaesberg had in verdedigster Kim Zahn de beste speelster van het veld in de ploeg. De manier waarop zij zich vastbeet in haar directe gevaarlijke tegenstandster is zoals verdedigen is bedoeld.
Mede hierdoor was een gevaarlijke opponent uit de groen witte aanval geneutraliseerd.
Toch kwam Bunde op voorsprong en dat was zeker niet onverdiend: 0-1. Schaesberg moest nu reageren. En binnen  enkele minuten  was het raak. Een schot op doel werd losgelaten  door de keepster en Maud was er als de kippen bij om te scoren: 1-1.
Bunde zette nu aan om weer snel op voorsprong te komen. Hierdoor gaf men ruimte weg en hier werd 2x uitstekend gebruik van gemaakt. 2x Werd Marjolein weggestuurd  en even zoveel keer schoot ze raak: 3-1.
Geen goede wedstrijd die matig begon maar waarin in de 2e helft op karakter  de overwinning werd binnen gehaald.