Deze winkel is in 1956 opgericht door Henricus en Geertje Winnubst. Plus Winnubst is een echt familiebedrijf, dat dus al drie generaties in de familie is. Het begon in 1956 als Spar met 4 medewerkers; het ondernemerspaar en twee van hun dochters. In 1973 is de winkel overgenomen door Ger Winnubst, zijn vrouw en zonen. Sinds 1986 gingen zij onder de noemer ‘Plus’ verder. In 2009 heeft de zoon van dhr. Winnubst, Bram, het bedrijf overgenomen. De belangrijkste bedrijfsverandering die tot nu toe heeft plaatsgevonden, is de verhuizing naar een groter filiaal (nieuwbouw) in 1986. Graag wilt de familie Winnubst de Plus ook in de toekomst in de familie houden.

dsc02926

Op dit moment is Plus Winnubst druk bezig met het realiseren van een nieuwbouw, waar zij al 24 jaar mee bezig zijn. Deze zal helemaal van deze tijd zijn; modern maar wel net zo sfeervol, zoals jullie van hen gewend zijn. Hopelijk kan de bouw komend voorjaar beginnen!

 

Foto’s Lucho Carreno

 

Geef een reactie