De schoolagent van Charlemagne College Eijkhagen stelt zich voor

 

Mijn naam is Leon van Seeters en werk bij de Nationale politie, basisteam Brunssum-Landgraaf.

Ik ben op Charlemagne College Eijkhagen contactpersoon voor de “Veilige School”, ook wel schoolagent genoemd. Ik zal Charlemagne College Eijkhagen op verzoek en preventief bezoeken. Ik verschaf duidelijkheid over het hegeen waarvan men melding en/of aangifte kan of moet doen. Dit gebeurt op school en in de directe omgeving van school. Denk hierbij o.a. aan: vernielingen – mishandelingen – baldadigheid – bedreigingen via Facebook  of WhatsApp- diefstal – verboden wapens – drugs – vuurwerk – slachtoffer loverboys – cyberpesten – etc.

Wanneer ik je niet kan helpen, zal ik je doorverwijzen naar de juiste hulpinstantie.

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Het bezoekadres van politie Brunssum-Landgraaf is Prins Hendriklaan 237, 6443 AD, Brunssum. Als ik niet op het bureau aanwezig ben, laat dan bij het bovenstaande telefoonnummer je naam en telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

De jeugdagenten Brunssum-Landgraaf hebben ook een eigen facebookpagina

Foto Jeugdagenten Brunssum-Landgraaf

Geef een reactie