Hoofdmenu

SIMPELVELD LEGT KWALITEIT DIENSTVERLENING VAST IN EEN HANDVEST !

 

 

Gemeente Simpelveld wil haar burgers en bedrijven op een vriendelijke, correcte, betrouwbare en efficiënte manier helpen. Wat inwoners daarbij mogen verwachten heeft de gemeente vastgelegd in een kwaliteitshandvest Dienstverlening. Daarin staat bijvoorbeeld welke termijnen de gemeente hanteert en welke kwaliteit ze levert.

richard-de-boer-burgemeester-van-simpelveld

Volgens burgemeester Richard de Boer komt de afweging om een kwaliteitshandvest Dienstverlening te maken, voort uit de wens om de kwaliteit van de organisatie op allerlei fronten te verbeteren. “We blijven onze organisatie verder ontwikkelen, inspelend op veranderende behoeften van burgers. Dus ook het handvest zal van tijd tot tijd worden aangescherpt.”

Burgers en ondernemers die een product of dienst afnemen, kunnen de dienstverlening van de gemeente toetsen aan het handvest en de gemeente erop aanspreken als ze hierin tekort schiet. Het kwaliteitshandvest Dienstverlening is te vinden op de website van de gemeente: http://ow.ly/fFjs3053JDy In de hal van het gemeentehuis kunt u een geprint exemplaar vragen.

Foto’s Gemeente Simpelveld.