SV Eikenderveld weer de koppositie in de 5e klasse B

SV Eikenderveld – Amstenrade  (2-0)  6-3

Deze topper in de 5de klasse B tussen nummer 1 Amstenrade en nummer 3 SV Eikenderveld was een mooie en doelpuntrijke wedstrijd begin van de wedstrijd  golfde de wedstrijd op en neer maar in de 17ste minuut nam Eikenderveld de leiding door Mohamed Chayoua 1-0  daarna kreeg Amstenrade enkele kansen maar in de 36ste minuut nam Eikenderveld een 2-0 voorsprong door Taoufik Chadly. in de 2de helft kwam Eikenderveld in de 51ste minuut op een 3-0 voorsprong door weer Taoufik Chadly. Maar 2 minuten later kreeg Adil El Quamahivan van Eikenderveld zijn 2de gele kaart dus rood  en moesten ze door met 10 man maar ze gingen daarvoor niet verdegingen maar door op de aanval dat leidde in de 64ste minuut tot de 4-0 door Ali Jakir.in de 67 minuut  kwam de keeper van Amstenrade ongelukkig in botsing met een speler van Eikenderveld en moest daarom geblesseerd het veld verlaten omdat ze geen reserve keeper hadden moesten ze eeen speler het doel in zetten.daarna  golfde de wedstrijd op en neer in de 88ste minuut maakte Amstenrade de 4-1 door René Schmeitz maar nog in de zelfde minuut maakte Eikenderveld weer 5-1 van door Mohamed Chayoua . in de 90ste minuut maakte Glenn Gleixner er 5-2 van er kwam nog een spannend slot aan in de extra tijd in de 92ste minuut maakte Amstenrade nog zelfs 5-3 van door René Schmeitz maar Eikenderveld  maakte in de extra van de extra tijd nog zelfs  nog 6-3 van in de 95ste minuut door Taoufik Chadly. Door deze overwining neemt SV Eikenderveld weer de koppositie over van Amstenrade.