op 12 podia door heel het centrum van Heerlen presenteert Heerlen Jazz Boulevard

 

Zaterdag 29 en Zondag 30 oktober presenteert Heerlen Jazz de eerste editie van de Heerlen Jazz Boulevard. 14 gratis toegankelijke concerten op 12 podia door heel het centrum van Heerlen. Van pure jazz tot blues, jive, swing, flameno-jazz, soul en meer. Met optredens het duo Bisceglia-Nardozza (piano-trompet), Eddy & the Ethiopians (afro-jazz/funk), The Q-Tet (kweela, tex-mex, ska, jazz en meer), Michel & Anna Nita (jazz, swing, soul), de Cooder Connection (tribute to Ry Cooder), Bloezz (blues/funk) en het duo ZYRYAB (feat. Flamenco-gitarist Rezar Dominguez). De Heerlen Jazz Boulevard vormt de aftrap van de Heerlen Jazzt novembermaand. De Heerlen Jazz Boulevard is een initiatief van de Stichting Heerlen Jazz en komt tot stand i.s.m. Ap Art Events. De aftrap vindt plaats in restaurant Grand Turquoise op het Wilhelminaplein waar zaterdag 29 oktober tussen 18 en 21 uur de pianist Thomas Alexander zal optreden. De finale vindt plaats op zondag 30 oktober, aanvang 20.30 uur, in Gasterie de Fabel aan de Benzenraderweg met de 7-mans formatie Eddy & the Ethiopians .
Het totale programma is te vinden op de website www.heerlenjazzt.nl

 

Geef een reactie