Bekkerveld2- Erp2 3-2 (0-1) Als het winnen van slechte wedstrijden een voorwaarde is voor een kampioenschap, dan is Bekkerveld2 absoluut een titelkandidaat.

In de thuiswedstrijd tegen promovendus Erp2 was het niet best wat de thuisploeg op de mat legt. In de 1e helft is er wel heel veel balbezit, maar tot noemenswaardige kansen leidt dit niet voor Bekkerveld2. Door een enorm misverstand achterin gaat men zelfs met een achterstand rusten. Max de Jong profiteert namens Erp2. Ook na de rust aanvankelijk geen verbetering. Erp2 verdubbelt de voorsprong zelfs. Als Stef Munsters namens Erp2 kinderlijk eenvoudig kan scoren.
image00019In de tegenstoot is het dan echter Sjors van Velzen die namens Bekkerveld2 de aansluitingstreffer fabriceert. Vervolgens ontketent Bekkerveld2 een ware stormloop op het doel van Erp2. Een treffer kan niet uitblijven. Die valt dan ook. Ruim 10 minuten voor tijd. Yvar Spanjer schiet de beide ploegen weer naast elkaar. Eén minuut voor tijd grijpen de Heerlenaren zelfs de volle buit. Nadat de scheidsrechter twee eerdere penaltygevallen nog heeft weggewuifd kan hij, na een overtreding op Sjoerd Pellegrom, niets anders doen dan de bal nu wel op de stip te leggen. Sil Lardinois blijft vanaf 11 meter kalm. En zorgt voor een 3-2 overwinning in het voordeel van Bekkerveld2. Door het gelijke spel van Volharding2 uit Vierlingsbeek nadert Bekkerveld2 de koploper tot op 1 punt. Ex aequo op de tweede plaats (maar met een minder doelsaldo) staat Blauw Geel ’38 2 uit Veghel. Volgende week zondag 13 november staat voor Bekkerveld2 de thuiswedstrijd tegen Venray2 op het programma. Aanvang 11 uur op A Gene Bek.

Foto’s ®Lucho Carreno

klik hier voor de volledige reportage  http://luchocarreno.nl/voetbal/

 

 

 

Geef een reactie