hey angieconcert op 13 november bij het Cultuurhuis Heerlen

1

hey angieconcert

kom en geniet voor nop !!!

tijd: 14:30

Het optreden dat Hey Angie eerder dit jaar in het Cultuurhuis gaf, smaakte direct naar meer. Vandaar de we de formatie rond Paul Logister en Ralph Winkler nog een keer hebben uitgenodigd. Hey Angie bestaat verder uit Bas Lindelauf, Jop Peters en Axel Lindelauf en is het grote broertje van het duo Hey Angie, waar Ralph en Paul ondertussen een aantal jaren met succes mee naar buiten treden. De complete band brengt louter eigen werk, waarin een prominente rol is weggelegd voor meerstemmige zang en ijzersterke melodielijnen. De band heeft een tijdje geleden opnames gemaakt in de beroemde Abbey Road Studio in London.
Foto Graphicsandtunes.nl

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

of telefonisch 045-5612121 (tijdens kantooruren).

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

 

 

Geef een reactie