Verloopt uw reisdocument? Wees er dan snel bij om een afspraak te maken!

Verloopt uw reisdocument in december 2016? Wees er dan snel bij om een afspraak te maken!

Meer verlengingen nodig dan anders Eind 2011 is afgeschaft dat kinderen bijgeschreven konden worden in het paspoort van de ouders. Vlak voor dat moment zijn er bijna drie keer zoveel paspoorten en identiteitsbewijzen verlengd dan er gewoonlijk in een maand verlengd worden.

Wacht niet te lang. Deze zijn nu allemaal weer aan verlenging toe en daardoor verwachten we grote drukte in december 2016. Maak op tijd de afspraak om uw reisdocument of identiteitsbewijs te verlengen. Kijk nu al wanneer u terecht zou kunnen.

Verruimde openingstijden. De publieksbalies van de gemeente Heerlen zijn sinds 31 oktober 2016 geopend tot 16.00 u en tussen kerst en oudejaarsdag tot 14.00 u.

www.heerlen.nl

Foto®Lucho Carreno

Geef een reactie