17 november presenteren 10 kunstenaars hun werk aan de bezoekers van Cultuuravond West.

PREVIEW MBS VII TIJDENS CULTUURAVOND WEST
Op donderdag 17 november presenteren 10 kunstenaars hun werk aan de bezoekers van Cultuuravond West. De kunstenaars zijn: Hub Pasmans , Uli Freude, Sabine Jacobs, Jose Fijnaut , Els Huver , Liesbeth van Litsenburg, Daniëlle Posthumus, Wil Peerboom , Alfred Reuters en Anna Barkhoudarian .
In kleine groepen maken de bezoekers persoonlijk kennis met de kunstenaars, die hun eigen werk, hun werkwijze en hun drijfveren toelichten. De kunstwerken maken deel uit van de expositie Multiply By Sharing VII die een dag later officieel geopend wordt. Tijdens de preview op donderdag worden naast de expositie van kunstwerken ook twee performances uitgevoerd.

Cultuuravond West is een initiatief van bewonersplatform Kerkrade-West in samenwerking met de Vrije Academie ZOM en Werkplaats K. De avond begint om 19.30 in het gebouw Elbereveldstraat 105 in Kerkrade-West (achter de Campus). Entree: 2,50 incl. koffie of thee.

voor meer informatie www.werkplaatsk.nl

Foto werkplaatsk

 

Geef een reactie