Heeft u de GGD-vragenlijst ‘Gezondheidsmonitor’ al ingevuld?

Ongeveer 95.000 inwoners van Zuid-Limburg ontvingen eind september een uitnodiging van de GGD Zuid Limburg om mee te doen aan de ‘Gezondheidsmonitor volwassen en ouderen 2016’. Het zijn vragen over bijvoorbeeld bewegen, mantelzorger zijn, hoe u zich voelt en of u tevreden bent over uw gezondheid. Alle GGD’en in Nederland voeren dit onderzoek uit in opdracht van de gemeente. Belangrijk, want met de verzamelde gegeven…s kunnen gemeenten en de GGD activiteiten organiseren om de gezondheid en het welzijn van u en andere inwoners te verbeteren.

Ook úw deelname is belangrijk!
Nog niet iedereen heeft de vragenlijst ingevuld. En dat is jammer. Om een goed en betrouwbaar beeld te krijgen, is het namelijk belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Alleen zo kunnen we een duidelijk beeld krijgen van de gezondheid, leefstijl, zorggebruik en zorgbehoeften van onze inwoners. U kunt de vragenlijst nog invullen tot 12 december.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Kijk dan op: www.ggdzl.nl

 

Geef een reactie