Peter Arets terug als trainer bij VC Heerlen.

van ons redactie Peter Arets, gepokt en gemazeld volleybaltrainer, wist het 100 procent zeker. Het afscheid bij Jokers VC Maastricht in 2015 was het definitieve einde voor hem als trainer-coach bij een volleybalvereniging. De Heerlenaar wilde zich exclusief focussen op het optuigen van de stichting Topvolleybal Parkstad, met als opkontje de volleybal talentenschool in het MFC Bekkerveld. In het quasi in zijn achtertuin gelegen multifunctioneel centrum volleybal sinds de opening van het MFC ook VC Heerlen, de club waar Peter Arets als speler en trainer groot werd. En tja het volleybalbloed kruipt nu eenmaal waar het niet lopen kan. foto-peter-aresPeter Arets traint sinds oktober een maal in de week de hoofdmacht van VC Heerlen, dat na de degradatie uit de promotieklasse dit seizoen een herstart maakt in de eerste klasse speelt. Ook neemt de Heerlenaar tijdens thuiswedstrijden vaker de coaching voor zijn rekening van het team waarin ook zijn schoonzoon volleybalt.

Foto en Logo TVP.

 

Geef een reactie