Eind april is de gemeente Kerkrade gestart met de campagne Duurzaam Kerkrade. Met de campagne willen we de inwoners informeren over de projecten die de gemeente over dit thema uitvoert, maar ook laten zien wat inwoners zelf kunnen doen. Doel is om duurzaamheid ‘tussen de oren’ te krijgen. Onderdeel van Duurzaam Kerkrade is duurzaamheidswagen d’r Greeny die al maanden door Kerkrade toert. Voor meer informatie kijk op www.kerkrade.nl

Nieuwe planning d’r Greeny
De nieuwe planning van d’r Greeny tot het einde van dit jaar is bekend.

Vrijdag 25 november, markt centrum, 09.00 – 12.00 uur.
Woensdag 30 november, Spekholzerheide Carboonplein, 09.00 – 12.00 uur.
Woensdag 7 december, Eygelshoven Socio-Project, 11.00 – 15.00 uur.
Vrijdag 16 december, markt centrum, 09.00 – 12.00 uur.
Woensdag 21 december, Spekholzerheide Carboonplein, 09.00 – 12.00 uur.

Duurzaam Kerkrade, dat is de titel die de gemeente Kerkrade gebruikt voor het promoten van duurzaamheid in de stad. De meeste mensen denken bij duurzaamheid aan het milieu, maar dat is zeker niet alles! En dat willen we de Kerkraadse mensen graag uitleggen. Het blijft echter niet bij promoten van duurzaamheid; het doel is dat onze inwoners in hun dagelijks leven rekening houden met duurzaamheid! Rond het thema voert de gemeente allerlei projecten uit en door middel van een special in het Stadsjournaal, artikelen, www.kerkrade.nl, sociale media en onze Duurzaamheidswagen informeren we de inwoners over deze projecten en geven we tips over duurzaamheid. Tevens laten we zien dat er al heel veel gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Succesverhalen delen we graag! Dus als u als inwoner, ondernemer of organisatie leuke of inspirerende voorbeelden heeft, laat het ons weten. Meer informatie algemeen of over de data en locaties van de Duurzaamheidswagen op www.kerkrade.nl, via duurzaam@kerkrade.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 14 045.

Geef een reactie