Kapitan Korsakov (be) ( try-out concert) bij de Oefenbunker

Kapitan Korsakov (be) ( try-out concert)

Na het nemen van een pauze om zich te concentreren op zijn andere band RAKETKANON, verzamelde  Pieter Paul Devos (zang / gitaar) zijn bandleden Pieter Van Mullem ( bas) en Sigfried Burroughs ( drums) om te gaan kamperen in Chicago ’s Electrical Audio Studio’s , waar ze de opvolger van het laatste Kapitan Korsakov album ‘ Stuff & Such ” ( 2012) opnamen.

“Physical Violence Is The Least Of My Priorities” werd opgenomen en gemixt door geestverwant Steve Albini en toont Kapitan Korsakov op hun best : Een eclectische mix van compromisloze noiserock , pakkende melodieën badend in een modderpoel van vervormde klanken en hartverscheurende songs .

Start: 21:00

Tickets: hier

Bezoekadres:

Heerlenseweg 162

6371 HX  Landgraaf

+31(0) 45 – 5324354

+31(0) 45 – 2053774

Email: info@oefenbunker.com

Geef een reactie