29 november en 7 december: Inloopbijeenkomsten met expertteam Landgraaf-Heerlen.

 

 

We kunnen ons voorstellen dat mensen geïnteresseerd zijn in de uitkomsten van de onderzoeksrapporten Landgraaf-Heerlen, en hoe de enquête en de vele gesprekken geleid heeft tot deze conclusie en het advies. Het expertteam en BMC zijn bereid om hierover uitleg te geven. Daarom worden twee inloopbijeenkomsten gehouden waar de onderzoekers aanwezig zullen zijn.

Afgelopen half jaar zijn 15.000 mensen door BMC uitgenodigd een vragenlijst in te vullen en hebben Wim Deetman, Wim Hazeu en Jan Mans met veel mensen uit Landgraaf en Heerlen gesproken over hun opvattingen over de verschillende vormen van samenwerking. Al deze gesprekken en hun bevindingen hebben samen tot de conclusie geleid dat fusie van beide gemeenten de beste manier is om de toekomst tegemoet te gaan. Op de inloopbijeenkomsten kunt u met BMC en de experts hierover in gesprek gaan en vragen stellen. De uitnodiging en meer informatie is te vinden in 1Landgraaf en 1Heerlen, editie 23 november 2016. Houdt uw brievenbus in de gaten!

De inloopbijeenkomsten met BMC en het expertteam vinden plaats op:

  • 29 november in Landgraaf, Sjtee Uul, Sloterstraat 86
  • 7 december in Heerlen, Corneliushuis, Groeet Genhei 14

Op beide avonden kunt u binnenlopen tussen 19.00 en 21.00 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.landgraaf-heerlen.nl.

 

Geef een reactie