HC Nova dames 1 “Het sprookje zat er dus voor ons helaas niet in.”

Vandaag gingen we dan naar het verre Kaatsheuvel. Na een rondje in de Python voelde Malou zich niet zo lekker en haakte helaas af dus moesten we het zonder haar doen. Voordat we naar MHC DES gingen hadden we nog een laatste rondje door het sprookjes bos gelopen in de hoop dat sprookjes werkelijkheid zouden worden. Aangekomen bij MHC DES begonnen we dan aan onze voorbereiding van de wedstrijd. Uiteindelijk was het dan zo ver, we wilden ons sprookje werkelijkheid maken: winnen van de nummer 1! Toch was “plezier hebben” het belangrijkste van vandaag. DES begon meteen heel fel en zette veel druk, we werkten hard maar toch kwam al snel de 1-0.   We bleven vechten alleen nam Meike dit iets te letterlijk en kreeg een stick tegen haar oog. De opstelling moest dus veranderd worden. We probeerden er het beste van te maken maar toen viel toch de 2-0. We lieten onze kopjes niet hangen. Even later viel ons tweede slachtoffer, Puk. Zij kreeg een bal tegen haar hoofd door een tip-in van DES. Maar ook wij hadden kansen maar wisten deze helaas niet af te maken. Uiteindelijk gingen met 3-0 de rust in. We waren allemaal nog steeds gemotiveerd en begonnen dus aan de tweede helft. We begonnen sterk en versierden een strafcorner. Laura sloeg een harde bal en Joëlle tipte hem mooi het net in, 3-1. Helaas kwamen er geen doelpunten meer voor ons. Na vele strafcorners tegen wist DES nog 2 keer te scoren en won dus met 5-1. We hebben ons 100% ingezet en gevochten tot het einde. Het sprookje zat er dus voor ons helaas niet in….

Foto Richard Hardin

 

Geef een reactie