Bekkerveld Dames 1 speelt gelijk tegen Trekvogels.

Goede prestatie Bekkerveld vrouwen in de thuiswedstrijd tegen Trekvogels.

Een wedstrijd van de zijde van Bekkerveld om trots op te zijn om tegen zo’n geroutineerde ploeg goed partij te geven. Door vanuit een verdedigend concept te starten probeerden de zebra’s door weinig of nauwelijks balverlies zich kansen te creëren op de speelhelft van Trekvogels. Het “blok ”vormen werd prima uitgevoerd en de tegenstander wist zich hier geen of nauwelijks raad mee.

Het collectief presteren werd in de eerste helft beloond met een fraai doelpunt van aanvoerder Maureen Hamers uit een goed genomen vrijschop  op zo’n 20 meter van het doel van Trekvogels de doelverdediger plaatste een “muur “maar dat mocht niet baten want de goed aangesneden trap verdween ondanks haar inspanningen in het doel ( 1-0 )

Trekvogels kwam met vlagen gevaarlijk in de buurt van Kelsey Kerner de doelverdediger van Bekkerveld doch wist niet met de geboden mogelijkheden goed om te springen.

Na de rust vergde de inzet en werklust van de dames van Bekkerveld enige tol en de bezoekers. Werden sterker en hadden meer van het spel het toch tot ver in de tweede helft dat Trekvogels . Langszij kwam (1-1). Het laatste kwartier werd er alles uitgehaald wat in hun macht was. Maar het mocht niet baten Bekkerveld hield stand en kon genieten van een wel verdiend punt. Tegen een met name in de tweede helft goed combinerend Trekvogels.