speelhelften. Voor aanvang van de wedstrijd moest Lisa van de Ven met

over enkele “talentvolle” jeugdspelers dus alles behalve een goede uitgangspositie.

het hard bevroren speelveld wat meer weg had van een “knollentuin ”dan van een voetbalveld.

Je moet het allemaal meegemaakt hebben als speler ook in de vrouwencompetitie.

De thuisclub liet zien vanaf het begin er alles aan te doen om niet van en door 10 Blauwwitte zebra’s

in de problemen gebracht te willen worden, zo verliep de eerste speelhelft ook naar wens voor Schijf

en men stond met 4-0 voor toen de rust inging. Schijf was effectief in hun manier van afronden

en speelde met 3 spitsen en de lange bal hanterende richting doel Bekkerveld. In de tweede helft

pakte de dames van Bekkerveld het heft in handen en door een omzetting in de verdediging Nancy Kisters

ging op het middenveld in aanvallend opzicht spelen en Sanne Hendriks nam de verdedigende taak op zich.

Hierdoor ontstond bij Schijf meer druk op hun verdediging die nu de handen vol had aan meerdere goede

acties van o.a. Nancy Kisters , Alysia Breemer en Raisa Leenders. Daarbij waren enkele vrije schoppen van

Maureen Hamers die zuiverheid miste c.q. niet het gewenste resultaat opleverde om een medespeler in een

Juiste positie te doen stellen. Ook doelverdediger Kelsy Kerner hield haar doel schoon in de tweede helft goed keeperwerk.

De dames van Bekkerveld bleven samen hard werken en bij vlagen goed positie voetballen en dat resulteerde in een tegen

doelpunt vanuit een prima gegeven paas van Maureen Hamers aan Nancy Kisters die enkele verdedigers inclusief de

doelverdediger omspeelde en zodoende de bal in het doel schoot (4-1), een beloning voor samen hard werken maar ook

een bekroning voor Nancy zelf met dit fraaie doelpunt, chapeau!!

Het was verder een sportief duel met een scheidsrechter die hier goed mee omging.