In december worden de Rd4-afvalwijzers 2017 bezorgd. Hiermee wordt u geïnformeerd over alle belangrijke zaken rondom de inzameling van afval. Op de afvalwijzer treft u tevens de nieuwe Rd4-afvalpas en de kalender met alle inzameldagen in 2017 aan.

Wat verandert er voor u in 2017?
Wellicht heeft u al gelezen dat de PMD-zakken in 2017 bij alle huishoudens elke twee weken worden opgehaald. Dat betekent dat u niet meer zoveel zakken in huis hoeft te stallen. Uiteraard staan alle nieuwe PMD-inzameldagen op de afvalwijzer 2017 maar u kunt de inzameldagen nu al inzien via www.rd4.nl/afvalkalender of via de Rd4-afvalapp.

Daarnaast wijzigen er per 1 januari 2017 ook een aantal tarieven op de Rd4-milieuparken. Het aanbieden van restafval en grofvuil wordt ontmoedigd en deze tarieven zullen stijgen. De bezoekersregeling, waarbij u 6 keer gratis grofvuil, houtafval of vlakglas kon brengen komt te vervallen. Afvalstromen die bijzonder geschikt zijn voor hergebruik of recycling kunt u gratis aanbieden. Alle tarieven staan vermeld op de nieuwe afvalwijzer maar u kunt ook alvast een kijkje nemen op www.rd4.nl/2017.

Wanneer er problemen of vragen zijn rond de bezorging van de Rd4-afvalwijzer 2017 of u heeft rond de jaarwisseling nog geen afvalwijzer ontvangen kunt u contact opnemen met het Rd4-servicepunt via info@rd4.nl of (045) 543 71 00.

Foto Simpelveld.nl

Geef een reactie