Rkvv Voerendaal sterker dan BMR ; 4-1

1

Na de nederlaag uit bij Sportclub was het zaak dat we ons tegen BMR herpakten. Om enigszins gerust de winterstop in te gaan, moesten we zorgen dat we een driepunter in eigen huis gingen houden. We begonnen vrij aardig maar de eerste kans was voor de gasten. Na een minuut of 10 was het Bjorn die snel ingooide en daarmee Paul vrij liet oplopen met de bal. Hij stak fraai op de naar binnen gekomen Michel en die schoof beheerst de 1-0 binnen. Niet heel veel later was het Brian die koeltjes de 2-0 op het bord zette na goed werk en doortikken van Bjorn. BMR had het niet goed staan en kon geen vuist maken. Zelf waren we wel erg effectief. Enkele kansen van Paul gingen nog over maar hij had wel een rol in de 3-0. Michel maakte met hem de 1-2 en doordat Bjorn goed ruimte maakte door de centrale verdedigers weg te houden kon Michel met links hard uithalen en scoren in de lange hoek. Zo konden we met een gerust hart de rust in. Na de pauze probeerde BMR nog aan te zetten en dat had effect. In de omschakeling werd Freek geklopt en stond het 3-1. Er ontstonden nog hachelijke situaties voor ons doel maar twee niet te missen inzetten van BMR van dichtbij werden onbeheerst naast en tegen de lat geschoten. Aan de overzijde maakte Bjorn op aangeven van Luc nog de 4-1 en toen was het gelopen. Officieel de eerste thuisoverwinning van dit seizoen en volgende week na het laatste half uur inhaal tegen Kerkrade-West hopelijk de tweede. Daarna winterstop en op naar de tweede seizoenshelft.

Foto Rkvv Voerendaal

Geef een reactie