Muziekcafé op Dinsdag in het Cultuurhuis ” Bolton & Jeninga “

Muziekcafé op Dinsdag:  Bolton & Jeninga

Knipkaartvoorstelling

Nicole Bolton is in Heerlen en omstreken op muzikaal gebied vooral bekend geworden door de  optredens met haar band ‘Stringcast’. Optredens van deze formatie in het legendarisch Lexor Theater te Heerlen kunnen velen zich nog herinneren. John Jeninga heeft in deze regio van zich laten horen door optredens met bands als Moondance, Py-set, Pray for Peace, Beter Laat en My Friend John. Sinds zeven jaar treden beide muzikanten op onder de naam ‘Bolton & Jeninga’. Hun repertoire bestaat uit eigen nummers en gearrangeerde covers van o.a. Crosby, Stills and Nash, James Taylor, JJ Cale, Joni Mitchel, Bonnie Riatt en Eva Cassidy. In het Belgische Gent traden zij succesvol op in het Theater ‘De Vieze Gasten’ en tijdens de Gentse Feesten. Sinds een jaar of twee speelt op basgitaar en cajon ook  Bas Jeninga mee.

Bolton & Jeninga  zorgen voor een avond vol sfeervolle muziek: Ballads and Blues, luisteren, genieten en swingen.


dinsdag 13 december
aanvang: 20.30 uur
entree: 9.00 euro

Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Foto Cultuurhuis

Geef een reactie