Zuyderland zendt op donderdag 22 december een talkshow met live-publiek uit

2

Zuyderland zendt op donderdag 22 december een talkshow met live-publiek uit, gemaakt in de hal van locatie Heerlen. In SamenZuyderland, de naam van de uitzending, kijken in totaal tien tafelgasten terug op 2016 en vooruit naar 2017. Verschillende elementen van Zuyderland komen daarin voorbij.

In de talkshow is onder meer aandacht voor Zuyderland Geboortecentrum, een discussie over Positive Health en een vooruitblik naar 2017. Daarbij neemt de realisatie van het Mammacentrum een prominente plek in. Zowel medewerkers van Zuyderland, patiënten en ook de gedeputeerde van de provincie komen voorbij. Er zijn video’s gemaakt voor het onderdeel Care en ‘De mens achter Zuyderland.’

Via de Facebookpagina van Zuyderland Geboortecentrum is afgelopen week een winactie uitgezet met mooie prijzen, die live in de uitzending worden uitgedeeld. De uitzending is donderdag vanaf 20.00 uur live te volgen via de website van Zuyderland en wordt achteraf aangeboden aan lokale omroepen in de regio.

Foto Zuyderland.nl

Geef een reactie