Portefeuilleverdeling nieuw college in Landgraaf.

 

 

 

 

 

 

 

Portefeuilleverdeling nieuw college.

Tijdens de eerste vergadering van het nieuwe college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf zijn vandaag de portefeuilles tussen de burgemeester en de vier wethouders definitief verdeeld. Die eerste collegevergadering volgde op de gemeenteraadsvergadering van gisteravond waarin vier nieuwe wethouders werden benoemd. Dat zijn namens GBBL Freed Janssen, Christian Wilbach, John Ringens en namens het CDA Ramon Lucassen.
Marlies Dreissen (CDA) blijft wethouder en het nieuwe college van B en W staat onder voorzitterschap van burgemeester Raymond Vlecken.

Kijk voor de portefeuilleverdeling bij Burgemeester en wethouders.
Kijk voor het coalitieconvenant bij Beleidsstukken.

Foto landgraaf.nl

Geef een reactie