Balanz Facilitair Wijngaardsweg Heerlen wint schoonmaakaanbestedingen met maatschappelijke impact.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balanz Facilitair Wijngaardsweg Heerlen wint schoonmaakaanbestedingen met maatschappelijke impact.

 

De schoonmaaktak van Balanz Facilitair heeft de afgelopen periode diverse aanbestedingen gewonnen. Het betreft de aanbestedingen bij SVO|PL, XONAR, Woonpunt en ROC Leeuwenborgh. Dit betekent zowel verlenging van bestaande contracten alsook uitbreiding bij nieuwe opdrachtgevers.

SVO|PL

Al bijna 50 jaar wordt er door Balanz Facilitair (en haar rechtsvoorgangers) schoongemaakt bij SVO|PL (en haar rechtsvoorgangers). De Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg is het bevoegd gezag voor 8 voortgezet onderwijsinstellingen in de regio Parkstad Limburg.

De Openbare Europese Aanbesteding voor schoonmaakonderhoud en glasbewassing is begeleid door facilitair adviesbureau Key Quality uit Sittard en is aan Balanz Facilitair gegund. Hiermee is en blijft SVO|PL de langstlopende klant van Balanz Facilitair. De overeenkomst voor onbepaalde tijd start per 1 maart 2017.

Foto: contractondertekening SVO| SVO|PL met (links) directeur Ben Theeuwen van Balanz Facilitair en (rechts) voorzitter CvB John Monsewije van SVO|PL

 

Geef een reactie