Vanavond Sjonnie en Anita presenteren: The Ten Bells in het Cultuurhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjonnie en Anita presenteren: The Ten Bells

kom en geniet voor nop !!!

Datum: vrijdag 10 maart

Aanvang: 20.30 uur

Entree: Gratis

 

Voor de tweede editie van ‘Sjonnie & Anita Presenteren’, dit theater seizoen, heeft Sjonnie niemand minder dan Nu Of Nooit winnaar en daarmee dus ook de opener van Pinkpop 2017 gestrikt.

The Ten Bells is vernoemd naar een oud café in Londen, het favoriete café van de band. In de muziek van The Ten Bells (Garage Blues-Rock) zul je invloeden van ‘Arctic Monkeys’, ‘De Staat’ en ‘Eagles of Death Metal’ snel herkennen. Vuige dansbare rock met catchy riffs maar vooral een liveband pur sang. Het voorprogramma wordt verzorgd door Morgana’s Illusion, psychedelische 60’s/70’s rock uit Sittard/Geleen. Deze jonge talentvolle band stond eerder ook al onder andere op het DVERS Festival te Sittard en in het voorprogramma van de succesvolle Limburgse formatie Dewolff! Het belooft dus weer een geweldig muziekavondje te worden in ons sfeervolle theatercafé en de entree is natuurlijk wederom GRATIS. Sjonnie en Anita zien u dus graag!

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Foto’s Cultuurhuis Heerlen

Geef een reactie