Goedkope rijbewijskeuring voor senioren in Heerlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkope rijbewijskeuring voor senioren in Heerlen.

Senioren en chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de Rijbewijs keuringsarts op dinsdag 21, maandag 27 maart, dinsdag 18 maandag 24 april en vervolgens twee keer per maand in ’t Leiehoes gelegen aan de Limburgiastraat 36 in Heerlen. Voor informatie en een afspraak kan gebeld worden naar het landelijke afsprakenbureau via telefoonnummer 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Informatie en een afspraak maken?

Lid van Meander Zorgservice neem dan contact op met Meander Zorgservice, telefoon 045-5748800. Lid van Service van Envida (voorheen GroenekruisService) neemt dan contact op met Service van Envida, telefoon 043-3690610. Geen lid, van welke instantie dan ook, bel dan naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.

 Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 37,50, medisch € 57,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxi pas € 57,50.

Leden van Meander, Envida en/of CNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op deze tarieven.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om tenminste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Foto CBR

Geef een reactie