Ondernemersbijeenkomst gemeente Kerkrade goed bezocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de Foto van Links naar Rechts:
Maurice Croux, Tibert Lagarde, wethouder Huub Wiermans, wethouder Dion Schneider en Vivian Lataster.

Ondernemersbijeenkomst gemeente Kerkrade goed bezocht.

De gemeente Kerkrade organiseerde op dinsdag 7 maart een inspirerende bijeenkomst met als thema ‘Gemeente Kerkrade, uw partner in ondernemen’. Met ruim honderd aanmeldingen bleek de belangstelling onder de ondernemers groot.

In het National Geographic Theater (Columbus) luisterden de geïnteresseerde ondernemers onder meer naar een panelgesprek tussen Tibert Lagarde (voorzitter MKB Parkstad), Maurice Croux (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf) en wethouders Huub Wiermans (Sociale Zaken & Werkgelegenheid) en Dion Schneider (Economische Zaken) over ondernemen in Kerkrade. Daarna was er voor alle aanwezigen ruimte om aan de hand van stellingen onder leiding van Vivian Lataster in discussie te gaan. Na afloop spraken de ondernemers de aanwezige wethouders en ambtenaren.

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie