Complimenten voor Hoensbroekse markt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Complimenten voor Hoensbroekse markt.

 De vrijdagmarkt in Hoensbroek wordt zeer goed beoordeeld door de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel, de grote ondernemersorganisatie voor ambulante ondernemers in Nederland. De vrijdagmarkt in Hoensbroek is op de 2e plaats geeindigd bij de verkiezing “Beste markt van Nederland” in de categorie tot 30 ondernemers.

Jaarlijkse verkiezing

De vereniging organiseert jaarlijks de verkiezing “Beste markt van Nederland”. De C.V.A.H. hanteert 3 categorieën: Markten tot 30 ondernemers, markten met 30 – 50 ondernemers, markten met 50 of meer ondernemers. Na twee keer uitgebreid bezoek te hebben gehad van een delegatie van 4 juryleden (afkomstig uit de culinaire journalistiek , de C.V.A.H. en de ambulante handel) is de markt al genomineerd als een van de drie kanshebbers.

Juryrapport

De jury heeft nadrukkelijk gekeken naar zowel het uiterlijk van de markten, als de regelgeving, de organisatie en toekomstvisie.

Enkele citaten uit het juryrapport:

  • “De proefmethode voor nieuwe kooplui is goed geregeld in Hoensbroek.”
  • “Er hangt een goede sfeer, zowel onder de consumenten als onder de kooplieden. We durven te zeggen dat hier de beste sfeer hangt, van de drie finalisten.”
  • “Het ziet er netjes, schoon, strak en aantrekkelijk uit. Voor een kleine markt is dat indrukwekkend. De diverse ondernemers presenteren hun producten op een mooie manier.”
  • “De Hoensbroekse markt verrast doordat een aantal ondernemers zich onderscheidt in product. Dat is echt een verrijking voor de markt.”
  • “Het is overduidelijk dat de ondernemers zich in de consument verdiepen en daar met hun aanbod en vakmanschap op inspelen.”

Foto’s Afdeling communicatie-Heerlen

Geef een reactie